„Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP” na Targach Polagra Food w Poznaniu

Informacje prasowe 20.09.2017

25-28 września 2017 roku to bardzo intensywny czas dla branży spożywczej, ponieważ odbywać się będą międzynarodowe targi Polagra Food. Każdego roku odwiedzane są przez kilkadziesiąt tysięcy profesjonalistów z całego świata poszukujących nowości i inspiracji.

Jest to bardzo ważny event z punktu widzenia promocji branży spożywczej, ponieważ stanowi znakomitą platformę do nawiązywania nowych kontaktów biznesowych, utrzymania dotychczasowych relacji i poznania najnowszych trendów.

Na takim wydarzeniu nie może zabraknąć stanowiska degustacyjnego pod hasłem „ODA DO JAKOŚCI. KOMPOZYCJA WYBORNEGO SMAKU”, gdzie serwowane będą potrawy przygotowane na bazie wędlin wytworzonych w systemie jakości QAFP. Będzie ono zrealizowane w ramach kampanii informacyjno-promocyjnej pt. „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”. Specjalnie na tę okazję kucharz kampanii przygotuje autorskie dania oparte na wędlinach certyfikowanych w systemie QAFP – kiełbasie podwawelskiej ekstra, kiełbasie żywieckiej i kiełbasie krakowskiej suchej, gwarantując wysoką jakość i wyjątkowy, naturalny smak. W atmosferze rozmów o certyfikowanej w systemie QAFP hodowli trzody chlewnej oraz wywarzanych w nim wędlinach degustowane będą: kołacz z twarogu z mierzwioną kiełbasą żywiecką, salsą verde i pieczoną pietruszką, stek z selera z prażoną kiełbasą krakowską suchą i salsą chilli z kiszonego ogórka oraz grillowana kiełbasa podwawelska ekstra z sałatką z karmelizowanych ziemniaków i sosem z zielonego pieprzu!

QAFP to krajowy System Gwarantowanej Jakości Żywności, który w oparciu o niezależną certyfikację zapewnia produkcję wysokiej jakości surowca wieprzowego i wędlin. System obejmuje wszystkie ogniwa łańcucha produkcyjnego, począwszy od hodowli, żywienia zwierząt i warunków ich chowu, poprzez ubój, przetwórstwo, pakowanie, a na magazynowaniu i sprzedaży kończąc. Jakość wędlin ze znakiem QAFP powstaje dzięki dbałości o szczegóły określone w wymaganiach Systemu oraz wykorzystanie sprawdzonego surowca i naturalnych przypraw.

Subskrybuj bezpłatny newsletter Food Forum

Co otrzymasz po podaniu adresu e-mail?

  • dostęp do wszystkich treści na stronie food-forum.pl,
  • cotygodniową porcję porad i inspiracji żywieniowych,
  • dodatkowe korzyści od Partnerów Magazynu „Food Forum”.

Dziękujemy za docenienie!

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych więcej...przez firmę FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Polska 13 w celach marketingowych, w szczególności na otrzymywanie informacji handlowych pochodzących od FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. oraz jego kontrahentów drogą elektroniczną na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym.

POBIERZ DARMOWE MATERIAŁY

Kształtowanie kobiecej sylwetki – czy dieta ma płeć?
Format: pdf - 472 KB
Pobierz plik
Interpretacja wyników badań laboratoryjnych w praktyce dietetyka
Format: pdf - 793 KB
Pobierz plik
Diagnostyka zespołu jelita przesiąkliwego.
Format: pdf - 252 KB
Pobierz plik
Piszą dla nas:
Partnerzy:
Forum Media Polska
ul. Polska 13
60-595 Poznań