Nowe aromatyczne napary od Dilmah.

Informacje prasowe 05.07.2018

 

 

Nowe aromatyczne napary od Dilmah

 

Marka Dilmah wprowadzana rynek nową linię naparów. Infusions to kompozycjeziół i przypraw powstałych wyłącznie z naturalnych składników, głównie pochodzenia cejlońskiego. Naparyświetnie sprawdzą się w wersji na gorąco, natomiast po schłodzeniu zapewnią intensywne orzeźwienie idealne na letnie, upalne dni. Szeroka gama aromatów sprawi, że każdyznajdzie wśród nich swój ulubiony smak.

Zielony rooibos z kokosem i mango; czerwony rooibos z czekoladą, kurkumą, imbirem i migdałem czy napar z bergamotką, pomarańczą, miętą pieprzową i cytryną - to tylko wybranepropozycje-niezwykle aromatyczne, lekkie, a jednocześnie wyraziste w smaku.W ich składzie nie znajdziemy kofeiny.

Opakowanie naparów Dilmah Infusions skierowane do klientów indywidualnych zawiera 20 dwugramowych torebek z zawieszką. W linii znajduje się 8 kompozycji ziół i przypraw, wśród których znajdziemy:

  • Green Rooibos, Ginger&Peppermint(zielony rooibos z imbirem i miętą pieprzową)
  • Green Rooibos, Lemongrass&Spearmint (zielony rooibos z trawą cytrynową i miętą)
  • Green Rooibos, Cardamom, Ginger & Orange (zielony rooibos z kardamonem, imbirem i pomarańczą)
  • Green Rooibos, Coconut & Mango (zielony rooibos z kokosem i mango)
  • Rooibos, Chocolate, Turmeric, Ginger&Almond (czerwony rooibos z czekoladą, kurkumą, imbirem i migdałem)
  • Rooibos, Cinnamon, Turmeric, Ginger&Nutmeg (czerwony rooibos z cynamonem, kurkumą, imbirem i gałką muszkatołową)
  • Tangerine Rose & Grapefruit (hibiskus, mandarynka, róża i grejpfrut)
  • Bergamot, Orange, Peppermint&Lemon (Mięta pieprzowa, bergamotka, pomarańcza i cytryna)

MINT RUNNER - napój na bazie bergamotki, pomarańczy, mięty pieprzowej oraz cytryny

Składniki:

  • 80 ml naparu Bergamot, Orange, Peppermint&LemonInfusion (parzyć przez 5 minut, po tym czasie schłodzić)
  • 25 ml soku jabłkowego
  • 25 ml soku brzoskwiniowego
  • 10 ml miodu
  • Sok wyciśnięty z 1 cytryny

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki umieścić w szklance i intensywnie wymieszać. Dodać kostki lodu. Do dekoracji użyć świeżej mięty oraz plaster pomarańczy.

Subskrybuj bezpłatny newsletter Food Forum

Co otrzymasz po podaniu adresu e-mail?

  • dostęp do wszystkich treści na stronie food-forum.pl,
  • cotygodniową porcję porad i inspiracji żywieniowych,
  • dodatkowe korzyści od Partnerów Magazynu „Food Forum”.

Dziękujemy za docenienie!

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych więcej...przez firmę FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Polska 13 w celach marketingowych, w szczególności na otrzymywanie informacji handlowych pochodzących od FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o. oraz jego kontrahentów drogą elektroniczną na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym.

POBIERZ DARMOWE MATERIAŁY

Kształtowanie kobiecej sylwetki – czy dieta ma płeć?
Format: pdf - 472 KB
Pobierz plik
Interpretacja wyników badań laboratoryjnych w praktyce dietetyka
Format: pdf - 793 KB
Pobierz plik
Diagnostyka zespołu jelita przesiąkliwego.
Format: pdf - 252 KB
Pobierz plik


Piszą dla nas:
Partnerzy:
Forum Media Polska
ul. Polska 13
60-595 Poznań